Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Hjemmelavede ting er hyggelige at have i boligen, da de giver et meget personlig præg. Det kan være alt lige fra små pyntegenstande til større hjemmelavede møbler. Man kan eksempelvis lave et lille skab med plads til opbevaring. Eller man kan lave en hylde, som man kan sætte sine favoritbøger og andre småting på. Hvis man er mere til små nipsting og fingerarbejde, kan man lave en masse små pyntegenstande, som man kan hænge op eller stille frem. Det kan være små blomsterpotter, lamper eller andre ting, man har lyst til at lave. Hjemmelavede ting er hyggelige og personlige, og det er helt sikkert noget, der vil pryde ethvert hjem.

Hvilke materialer kan man bruge?

Der er mange forskellige materialer, man kan bruge, når man skal være kreativ. Man kan med fordel købe en kreakasse, som indeholder lidt af hvert. Nogle indeholder farverigt pynt, mens andre indeholder mere neddæmpede ting. Med en krea kasse kan man lave alt fra julepynt og påskepynt til insekthoteller. Det kommer helt an på, hvad man interesserer sig for. Hvis man skal lave en stor og flot udsmykning, kan det også være en god idé at købe noget flot papir eller karton, gode sakse og lim.

Inddrag naturen i kreativiteten og indretningen

Naturen kan inddrages på mange forskellige måder, når det kommer til indretning og kreativitet. Det kan eksempelvis være i form af træ, sten og glas. Træ har typisk en varm og behagelig kvalitet, som giver et roligt udtryk. Sten har ofte en mere rustik kvalitet, som giver et mere robust udtryk. Glas har typisk en mere elegant kvalitet, som giver et mere sofistikeret udtryk. Mønstre fra naturen kan bruges på samme måde som farver – de kan give et roligt eller dramatisk udtryk, alt efter hvilket mønster man vælger at bruge. Man kan med fordel kombinere det, man finder i naturen, med indholdet fra en krea kasse, man har købt. På den måde blander man forskellige ting.

Kan alle lave hjemmelavede ting til at pynte boligen med?

Alle kan være kreative på den ene eller anden måde. Det er faktisk ret nemt, og det behøver ikke at være så avanceret, som mange tror. Man kan komme meget langt med en krea kasse, og man kan også finde inspiration på nettet, hvis man er løbet tør for idéer. Man kan være kreativ i alle aldre, og det er en god måde at være sammen på – som venner eller familie. Det er også en god måde at lave noget til hjemmet på – i fællesskab.