Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Er der en særlig person i dit liv, som du gerne vil overraske med en personlig gave? Det er ikke altid, at dét at finde den perfekte gave er bare lige til. Hvor rigtigt mange vælger gaver af materielle typer, er der er faktisk god grund til at overveje en kurv fyldt med nydelser og fristelser. Læs med her.

Nydelses-gaver, er dem der appellerer til smagssanserne. Du ved sikkert allerede en del om, hvad vedkommende du skal finde den perfekte gave til, godt kan lide. Hvad enten det er sødt, surt, drikkelse eller mad. Overvej gerne at lave en kurv, spækket med lækre sager, der kan spises eller drikkes, når du skal sammensætte den perfekte gave med masser af personlighed. 

Til vinelskeren

Vin er elsket af mange folk, men der er en enorm forskel på hvad man er til. Inden du går ud og køber vin, så find gerne ud af hvad modtageren af gaven drikker. Er det hvid, rød eller rose? Tør, sød, kraftig eller frugtagtig? Du kan finde et stort udvalg af fantastiske vine på vildmedvin og finde én eller flere, der passer til alle typer vinnydere. 

En hyggekurv med te

Der findes rigtigt mange tedrikkere herhjemme, og når man ved én ting eller to om the, så bliver der også sat pris på kvalitets te med spændende smagsnuancer. Overvej gerne at give forskellige typer te i gave, samt en god honning og måske noget sødt til de varme drikke. Udvælg gerne tesorter fra forskellige dele i verden, så det bliver en spændende og sjov gave at modtage. Derudover giver te de mest fantastiske dufte, hvorfor det også sætter gang i lugtesansen og altså ikke kun smagssansen. 

Deli-kassen

Gode oste og pølser kan også gå lige i hjertet på madelskere, hvorfor det også kan være opskriften på den perfekte nydelse gave. Overvej eventuelt at lave en gavekurv fyldt med forskellige oste, syltede grøntsager, nødder og lidt frugt. Tilføj også gerne et godt brød og en god flaske vin dertil. 

Alt-hvad-hjertet-begærer

Den mest personlige gave, kan også være en god blanding af forskellige lækkerier i form af drikke og madvarer. Overvej både the, kaffe, chokolade, salte snacks, vin, ost og hvad du ellers ved, at modtageren af gaven kan lide. Der er ingen grænser for, hvad du kan sammensætte i en gavekurv. En gavekurv med lækkerier til ganen, er typisk noget som de fleste kan bruge, uanset om de ønsker sig noget eller ej.