Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lemongrass øko 1 kg

Varenummer (SKU): 1136 Kategori:
Flere billeder

209,00 kr.

(29 kundeanmeldelser)

Økologisk lemongræs giver en fin og lidt eksotisk smag i te … læs mere her

Er Lemongrassæcitrongræs øko 1 kg på lager?

Annonce
Køb Lemongrassæcitrongræs øko 1 kg

Beskrivelse

Lemongrass øko 1 kg Varefakta

  • Navn: Lemongrass øko 1 kg
  • Pris: kr. 209.00
  • Mærke:
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399,-
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Lemongrass øko 1 kg på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Lemongrass øko 1 kg for kun kr. 209.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Lemongrass øko 1 kg fra

Lemongrass øko 1 kg ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig URTER & BLOMSTER. Vidste du, at du også får lovpligtige 30 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Lemongrass øko 1 kg online hos webshoppen Teogkaffesalonen.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, som jo fx kan være dette produkt. Køber du varer online sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Lemongrass øko 1 kg kun kr. 209.00

Køber du produkter i forskellige webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

29 reviews for Lemongrass øko 1 kg

    Vær den første til at anmelde “Lemongrass øko 1 kg”