Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Himmel Urte Blanding 1 kg

Varenummer (SKU): 900-9503 Kategorier: , ,
Tilbud
Flere billeder

269,00 kr.

(93 kundeanmeldelser)

Velsmagende te, hvor myntesmagen er fremtrædende, med note af lakrids. … læs mere her

Er Himmel Urte Blanding  1 kg på lager?

Annonce
Køb Himmel Urte Blanding  1 kg

Beskrivelse

Himmel Urte Blanding 1 kg Varefakta

  • Navn: Himmel Urte Blanding 1 kg
  • Pris: kr. 249.00
  • Mærke: TE & KAFFE SALONEN
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399,-
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Himmel Urte Blanding 1 kg på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Himmel Urte Blanding 1 kg for kun kr. 249.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Himmel Urte Blanding 1 kg fra TE & KAFFE SALONEN

Himmel Urte Blanding 1 kg er en af mange varer her på shoppen og findes i varegruppen TE > TE I LØSVÆGT > URTE TE BLANDING. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 30 dages returret med din pakke når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Himmel Urte Blanding 1 kg i webshoppen Teogkaffesalonen.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også dette produkt. Køber du varer online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Himmel Urte Blanding 1 kg kun kr. 249.00

Handler du varer i en dansk webbutik, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

93 reviews for Himmel Urte Blanding 1 kg

    Vær den første til at anmelde “Himmel Urte Blanding 1 kg”