Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

SOUR LEMON, 80g

Varenummer (SKU): 2811 Kategorier: ,
Flere billeder

49,00 kr.

(87 kundeanmeldelser)

Flaked Salt er økologiske, gourmet mallows med en midte af sød vanilje, efterfulgt af en coating med en mørk, intens luksus chokolade fra Belgien og knasende stykker maldon havsalt. Det hele samlet i en perfekt bid af sødme og bitterhed. Flaked Salt går h … læs mere her

Er SOUR LEMON, 80g på lager?

Annonce
Køb SOUR LEMON, 80g

Beskrivelse

SOUR LEMON, 80g Varefakta

  • Navn: SOUR LEMON, 80g
  • Pris: kr. 49.00
  • Mærke: THE MALLOWS
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399,-
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste SOUR LEMON, 80g på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb SOUR LEMON, 80g for kun kr. 49.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

SOUR LEMON, 80g fra THE MALLOWS

SOUR LEMON, 80g er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i vores varekategori KONFEKTURE > MALLOWS SKUMFIDUSER. Du får oven i købet lovpligtige 30 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres SOUR LEMON, 80g online hos webshoppen Teogkaffesalonen.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

SOUR LEMON, 80g kun kr. 49.00

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

87 reviews for SOUR LEMON, 80g

    Vær den første til at anmelde “SOUR LEMON, 80g”